Szolgáltatások

Hol találja meg a JAS-t? Vízen, földön, levegőben…

Levegőben

Immár majd negyedévszázada, hogy a JAS légi úton szállítja Partnerei szállítmányát. Ennyi idő bőven elegendő volt ahhoz, hogy a IATA nemzetközi légi szervezet tagjává váljon, és olyan kapcsolatot alakítson ki a világ szinte összes légitársaságával, amely lehetővé teszi, hogy a Partnerek számára a leggyorsabb, legbiztonságosabb, legpontosabb szállítmányozási szolgáltatást tudja nyújtani. De ez még messze nem minden…

Partnereink szállítmányát, csomagját a repülőgépek landolása után sem hagyjuk magára, hisz egy olyan nemzetközi irodahálózattal, amely a JAS mögött áll, a lehető leggyorsabban megoldható a háztól-házig történő kiszállítás is… még úgy is, hogy a két címet egy óceán választja el egymástól. A szárazföldön ugyanis furgonokkal, valamint 7.5 és 24 tonnás kamionokkal folytatjuk a szállítást. És még mindig vannak olyan előnyeink a szállításban, amelyet kevés szállítmányozási cég mondhat el magáról…

 • Partnereink küldeményének elektronikus vámkezelését szinte a nap 24 órájában el tudjuk végezni, így a szállítmányoknak egyetlen percet sem kell feleslegesen várakozniuk.
 • Alvállalkozóink bevonásával, a szállítmányok megfelelő és jogszerű csomagolásának elkészítésében is segítjük Partnereinket.
 • A külföldön történő vámkezelést is intézzük, köszönhetően a világ majd minden pontján működő irodáinknak.
 • Élő állatok és veszélyes áruk szállítását is problémák nélkül végezzük, hisz kollégáink rendelkeznek az ehhez szükséges Live Animal, valamint DGR vizsgákkal.
 • A hőmérséklet kontrollt igénylő szállítmányok fuvarozását is zökkenők nélkül végezzük el.
 • Charter szállítások területén szerzett tapasztalatunknak köszönhetően az ilyen jellegű szolgáltatások teljes leszervezését is megoldjuk, a hét minden napján, napi 24 órában.
 • Sea&Air szállítást is végzünk, amely díjában és tranzitidejében a tengeri és a légi szállítás közötti köztes megoldást jelenti.

Azonban még ennél is több terhet veszünk le Partnereink válláról, hiszen teljes körű szolgáltatásunknak hála, első lépésként felmérjük Partnereink igényét, ezután pedig kiválasztjuk a leggyorsabb és legkedvezőbb feltételeket garantáló szállítási módot és útvonalat.

Vízen

Amit vízen el lehet szállítani, azt a JAS el is szállítja Partnereinek. Méghozzá a lehető legrövidebb időn belül, a legkisebb problémák nélkül.

Természetesen mindenkit érdekel, hogy mi történik szállítmányukkal, miután a hajó kikötött. Nos, a JAS Partnereinek, ahogy a légi szállításnál, úgy a tengeri szállításnál is garantálni tudjuk a háztól-házig történő kiszállítást. Ezáltal az adminisztráció, a papírmunka, az ügyintézés ideje elképesztő módon lerövidül. De nézzük, a tengeri szállításon belül, milyen komplett szolgáltatásokat nyújtunk Partnereinknek.   

FCL – Full Container Load (teljes konténeres szállítás)

A JAS nem csak leszervezi a hajóteret Partnerei számára, de az ehhez kapcsolódó vasúti, illetve közúti elő- és utófutásokat is intézi. Azonban még ez is csak egy szelete annak a teljes körű szolgáltatásnak, amelyet a JAS Partnerek számára minden körülmények között garantálunk.

 • Intézzük a konténerek vámkezelését
 • Akár a kikötőben is
 • Ha Partnerünk nem rendelkezik a konténerek rakodáshoz szükséges infrastruktúrával, akkor a JAS csapata ezt is elintézi
 • Sőt, az áru konténeren belüli rögzítését is megoldjuk
 • Így a címtől-címig szállítás és a felelősség is egy kézben lesz

LCL – Less than Container Load (gyűjtőszállítás)

A gyűjtőszállítás biztonságát és gyorsaságát a JAS Csoport által létrehozott Gateway pontok garantálják. Magyarországi Partnereink számára a legjelentősebb ilyen Gateway pont a németországi Hamburgban található. Innen rendszeres consol konténerek indulnak Shanghai, Hongkong, Nagoya, Charleston és Santos kikötőibe. A gyűjtőszállítást természetesen nem csak az imént felsorolt városokba, de a világ bármely pontjára megoldjuk kimagasló biztonsággal, rekord gyorsasággal.  

Emellett Hamburg és Bremerhaven kikötőibe hetente gyűjtőautókat indítunk. Igény esetén pedig ügyfél consolokat is küldünk (exportban, importban egyaránt). Kínai és amerikai importok tekintetében direkt gyűjtő megoldásokat kínálunk, azaz csak a budapesti gyűjtőraktárban kerülnek kipakolásra a konténerek, ezzel is növelve az áruk biztonságát.

Vízi szállítás esetén is első lépésként felmérjük Partnereink igényét, ezután pedig kiválasztjuk a leggyorsabb és legkedvezőbb feltételeket garantáló szállítási módot és útvonalat. A JAS-nál ugyanis minden munka a Partnerek igényének feltérképezésével indul.